Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

News

Glazen douchewand

Sealskin heeft van de glazen douchewand veel verschillende soorten in het assortiment. Het gaat hier om wanden van verschillende diktes, ontwerpen en afmetingen. Belangrijk om te weten is dat douchewanden op maat ook leverbaar zijn via onze verkooppunten.

Veilige glazen douchewand

Sealskin glazen douchewanden worden volgens de veiligste richtlijnen gemaakt, hierbij is de materiaalkeuze een hele belangrijke factor voor wat betreft het voorkomen van verwondingen. Door de toepassing van thermisch gehard glas is de glazen douchewand gemaakt om in honderden stukjes uiteen te vallen indien er een zware klap tegen wordt gegeven. Dit is tegengesteld aan normaal glas wat in scherven met scherpe kanten uiteenvalt bij breuk.

Bevestiging van douchewand

Glazen douchewanden kunnen op vele verschillende manieren worden bevestigd, dit is afhankelijk van het soort douche die u hebt. Of u bijvoorbeeld een nis doucheinloopdouche, vierkante douchecabine of een kwartronde douchecabine heeft maakt een verschil.

Bij een inloopdouche wordt over het algemeen de glazen douchewand via een stabilisatiesteun aan de wand gemonteerd alsmede ook aan de (douche)vloer of kunststof douchebak. Bij een nisdouche kan de glazen douchewand van glas aan de gemetselde nis worden bevestigd wat meestal met hoeksteunen gebeurt.

Maatwerk douchewanden

Omdat de smaken en ruimtelijke toepassingen ver uiteen kunnen lopen kunnen ook maatwerk oplossingen voor de glazen douchewand worden gemaakt. Hierbij kunnen de douchewanden worden aangepast in de breedte, de hoogte (tot wel 2,25 meter hoog!), met een schuine zijde of zelfs met een afwerking in verstek. Dit maakt dat u in feite alle configuraties samen kunt stellen en voor alle toepassingen voor Sealskin producten kunt kiezen.

Schoonmaken van de douchewand

Door de toepassing van bijvoorbeeld de Sealglas coating en uv-verlijmde en profielloze stabilisatiesteunen is de glazen douchewand gemakkelijk schoon te houden. Voor het reinigen van glazen Sealglas douchewanden wordt aanbevolen om Sealreiniger te gebruiken om de coating niet aan te tasten. Bekijk hier de Sealskin onderhoudsproducten.
Back to overview