Douchen in jouw stijl

Voor de geheel vernieuwde gallery 3000 serie bedanken we onze klanten. Jullie wensen hebben de look & feel ervan bepaald. Daardoor heb je nu bij de gallery 3000 keuze uit verschillende variaties in glas, verschillende grepen - en elke greep weer in drie kleuren - en verschillende mogelijkheden om de wanden te monteren.  

Doorslaggevende details 

De gallery 3000 onderscheidt zich door zijn verfijnde detaillering. Met kleine ingrepen bereiken we een grote vooruitgang op het gebied van gebruik, design, installatie, onderhoud en afdichting.  

Download de folder >
Dit product is voornamelijk te koop bij de sanitaire vakhandel >

 

Modellen voor iedere badkamer

 

 

Jij bepaalt het beeld

 

Welke bevestiging kies jij?

Douchewanden moeten vastgezet worden, de doucheserie gallery 3000 biedt daar nu drie oplossingen voor: 
  • Het zichtbare wandprofiel
  • De minimale wandbevestiging 
  • Het verborgen wandprofiel

Sfeerbepalend: profielkleur en glassoort
De sfeer en uitstraling van je douche wordt voor een groot deel bepaald door de profielkleur en het glassoort. De gallery 3000 is beschikbaar in verschillende profielkleuren en glassoorten.

Schoonheid zit in de details
Je handdoek voor het grijpen met de optionele handdoekhouder en diverse handgrepen voor het kiezen; jij bepaalt het beeld.

 

Doorslaggevende details

 

Zorgeloos onderhoud

De speciale technologie die gebruikt is om de scharnieren te monteren, zorgt er voor dat het glas helemaal vrij is van onderbrekeningen. Hierdoor is het glas van de douchewand of -deur super makkelijk schoon te maken. 

Het is de meest elegante en onderhoudsvrije manier om het scharnier aan het veiligheidsglas te verbinden. Volledig transparent, onderhoudsvrij, duurzaam en bovenal stabiel en veilig.

Aangenaam in gebruik

Het autoclose system zorgt er voor dat een douchedeur van de gallery 3000 voor de laatste centimers vanzelf sluit.  Daarnaast kunnen alle deuren 90° naar binnen en naar buiten worden geopend, wat ideaal is voor kleinere badkamers.

De handgreep is het resultaat van functionaliteit gecombineerd met ergonomische prestaties en design. De soft touch elementen in de greep bieden niet alleen comfort, maar beschermen ook de tegels en het glas.

Eenvoudige installatie

Het bevestigingssysteem biedt een bijzonder eenvoudige installatie van de gallery 3000 douche. De speciaal ontwikkelde GIROFIX schroef wordt aan het muurprofiel gefixeerd met één enkele draai van 90°. Boren en schroeven door de profielen heen behoort tot het verleden. Snel, eenvoudig en tijdbesparend.

Sealskin biedt tevens de helpende hand bij de installatie. Zo bieden de Sealskin duka douches ruime verstelmogelijkheden en worden deze maximaal voorgemonteerd geleverd. Schroeven, pluggen, boortjes, sjablonen en andere handige montage hulpmiddelen worden standaard bijgeleverd.  

 

Vind een Sealskin dealer in jouw omgeving